Nieuwe DrayTek VDSL modems

DrayTek introduceert vandaag een nieuwe serie VDSL2/ADSL2/2+ modems, de Vigor 2762 serie. Deze serie beschikt over een VDSL2 modem, ADSL2/2+ modem en een ethernet WAN poort en kan derhalve aangesloten worden op diverse internetverbindingen.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2133Vac

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2133Vac. Hiermee zijn alle modellen uit de 2133 serie leverbaar. Dit model is de opvolger van de Vigor 2132Vac en beschikt over 2 FXS poorten voor VoIP en een wireless access point.


Lees meer

DINTEK kabels met Europese Eca/Dca brandclassificatie

PowerMAX-EURO™ & PowerMAX+-EURO™ kabels zijn onafhankelijk getest op o.a. brandvertraging en druppelvorming. Deze zijn voorzien van een geldige Dca of Eca classificatie conform de in de EU geldende CPR-richtlijnen.
 


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2133

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2133. De Vigor 2133 serie is ontwikkeld voor de klein zakelijke markt en de particuliere gebruiker en is voorzien van alle functionaliteiten die van DrayTek verwacht mogen worden. Dit model is de opvolger van de Vigor 2132.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2133FVac

DrayTek introduceert vandaag een nieuwe High speed glasvezel router, de Vigor 2133FVac. Dit model is ontwikkeld voor de fiber to the home markt en is de opvolger van de Vigor 2132FVn.


Lees meer

DrayTek Vigor 2926L serie

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2926L serie. Deze LTE serie is de opvolger van de Vigor 2925L serie. Deze routers beschikken over een ingebouwd LTE modem, waardoor het mogelijk is middels een SIM kaart verbinding te maken met uw mobiele provider.


Lees meer

DrayTek VigorSwitch P1092

DrayTek introduceert vandaag het eerste model uit de Smart Lite switch serie, de VigorSwitch P1092. Deze 8 poorts Gigabit Power over Ethernet switch is een kostenefficiënte oplossing voor klein zakelijke toepassingen.


Lees meer

Nieuwe generatie switches

DrayTek breidt het switch assortiment uit met een nieuwe generatie switches, waaronder drie varianten 24 poorts Gigabit switches, waarvan een variant met PoE+ ondersteuning.


Lees meer

Nieuw: DrayTek Vigor 2926 serie

DrayTek introduceert vandaag de Vigor 2926 serie. Deze router serie bestaat uit 3 modellen met uitgebreide mogelijkheden en is de opvolger van de Vigor 2925 serie.


Lees meer