DrayTek Basis training

donderdag
3 juni

DrayTek online Basis training

De DrayTek online Basis training is bedoeld voor DrayTek partners die DrayTek producten configureren en verder vertrouwd willen raken met de meest toegepaste functies die diverse DrayTek producten te bieden hebben. De training bestaat uit een theoretisch en praktische deel, waarbij gebruik wordt gemaakt van de Vigor 2865ac. We sluiten de training af met een online examen.

Onderstaand de onderwerpen die behandeld worden tijdens de DrayTek online Basis training:

  • WAN configuratie
  • Router access & management
  • LAN configuratie
  • NAT
  • Bandwidth management

Daarnaast krijgt u een product update van het DrayTek assortiment, met o.a. 10 Gigabit switches, routers en Wi-Fi 6 access points. Uiteraard is het mogelijk vragen te stellen aan onze experts.

Programma
09:25 uur digitale inloop
09:30 uur product update
10:00 uur pauze
10:15 uur sessie 1
11:00 uur pauze
11:15 uur sessie 2
12:00 uur pauze
12:30 uur praktijkopdrachten
14:00 uur eind

Kosten online basis training
De kosten voor deze training bedragen € 250,- (excl. BTW) per persoon. Voor dit bedrag kunt u deelnemen aan de webinar en ontvangt u een DrayTek Vigor 2865ac-A. Na aanmelding krijgt u een proforma factuur toegestuurd, zodat u kunt betalen. Het product wordt voorafgaand aan de webinar opgestuurd, zodat u deze kunt gebruiken tijdens de middagsessie.

Meer informatie
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de online basis training, neem dan contact op met onze afdeling sales via tel.nr. 088-5660030 of mail naar sales@xpertdata.nl.

                                          

Inschrijfformulier DrayTek Basis training

Velden met een * zijn optioneel

Bedrijfsnaam
Telefoonnummer

Deelnemer

Naam
Mail