Nieuw: DINTEK optical light source en power meter

Bij het installeren van een glasvezelnetwerk is het essentieel om de connectiviteit en prestaties van de glasvezelverbinding te testen. Hiervoor hebben wij twee draagbare apparaten van DINTEK in het assortiment; een optical light source en een optical power meter.

Nieuwe KEDACOM 5.0MP mini dome camera

De KEDACOM IPC2541 dome camera beschikt over een resolutie van 5.0 megapixels, waardoor de camerabeelden helder en scherp zijn in diverse omstandigheden. Deze mini dome camera is uitermate geschikt voor het bewaken van een bedrijfspand, woning of openbare ruimte.

Nieuw: DINTEK fiber optic cleaver

De nieuwe DINTEK fiber optic cleaver is een simpele tool waarmee het mogelijk is om glaskernen met hoge precisie te snijden. Dankzij de robuuste structuur, het lichte gewicht en het uiterst nauwkeurige schuifmechanisme wordt de glasvezel onder een rechte hoek afgebroken, zodat er een recht en zuiver eindvlak ontstaat.

Nieuwe generatie 19" glasvezel enclosures

DINTEK introduceert een nieuwe serie kunststof glasvezel enclosures, bestaande uit 1U SC- en LC-opties. Hiermee is het mogelijk netjes en eenvoudig glasvezel kabels af te monteren.

Bezoek onze DINTEK stand tijdens Installatie vakdagen

Dinsdag 12 t/m donderdag 14 september staan wij met een DINTEK stand op de Installatie Vakdagen in de Evenementenhal Hardenberg. Wij nodigen jou uit om een kijkje te nemen in onze stand en de nieuwe producten van DINTEK te bekijken en uit te proberen.