Garantie & RMA

Garantie

Voor de producten in ons assortiment gelden fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op de reguliere garantiebepalingen zoals de fabrikant van het product deze heeft bepaald. Deze garantiebepalingen zijn specifiek voor elk product. Kijk voor meer informatie op de website van de fabrikant.

Xpert Data levert producten van een hoge kwaliteit en streeft ernaar uw bestelling zorgvuldig af te handelen. Ondanks dat, kan het voorkomen dat u niet geheel tevreden bent over een geleverd product of dat er onverwacht een probleem optreedt. In dat geval stellen wij alles in het werk om samen met u een oplossing voor dit probleem te zoeken.

Xpert Data zal voor alle producten en diensten die door de partner zijn afgenomen de garantieafhandeling verrichten namens de merken die door Xpert Data worden gevoerd. De garantieafhandeling vanuit de eindgebruiker wordt door de partner van Xpert Data afgehandeld.

RMA

Indien je als partner een probleem hebt met een DrayTek, DINTEK, ACTi of KEDACOM product die wij hebben geleverd, neem dan contact met ons op.